Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden diğer üniversitelere gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeleri hazırlamalıdır.

1. Öğrenci Başvuru Formu (2 adet)

2. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (1 adet)

3. Öğrenci Öğrenim Protokolü (4 Adet Güz ve 4 adet Bahar Dönemi İçin=8 adet) (Bu formun sadece 1. sayfası doldurulacaktır, 2. Sayfada bulunan Ekle-Sil Belgesi doldurulmayacaktır) Tıp Fakültesi öğrencileri yıllık olarak öğrenim gördükleri için Güz ve Bahar dönemi birleşik olarak 4 adet Öğrenim Protokolü doldurulması yeterlidir.

4. Aibü-Öğrenci Beyannamesi (1 adet)

-Bütün belgeler bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulmalıdır. El yazısı ile doldurulan belgeler kabul edilmeyecektir.

-Size yardımcı olması için aşağıda, ayrıca Örnek Doldurulmuş Yükümlülük Sözleşmesi ve Başvuru Formu bulunmaktadır.

-Belgelerde istenen fotoğraflar vesikalık olmalıdır. Teslim edilirken fotoğraflar ilgili formlara yapıştırılmış halde teslim edilmelidir.

Ofiste kesinlikle form doldurma ya da fotoğraf yapıştırma işlemi yapılmayacaktır.

-Bu belgelerde kendi imzalarınız ve Bölüm Farabi Koordinatörlerinin imzaları eksiksiz olmalı bu durumlara dikkat edilmelidir.

Bölümünüze ait Farabi Koordinatörleri Listesine buradan ulaşabilirsiniz.

-Ders denklikleri yani Öğrenim Protokolleri kesinlikle Bölüm Farabi Koordinatörlerinizin bilgisi dahilinde hazırlanmalıdır.

-Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi'nde Banka Hesap Bilgilerinde, açtırılacak hesap kesinlikle ZİRAAT BANKASI hesabı olmalıdır. Daha önce Ziraat Bankası hesabı bulunanlar bu hesabı kullanabilir (Kyk Burs Hesabı, diğer Ziraat Bankası Hesapları, v.b.)

Belge Teslimi İçin Son Tarih: 11 Mayıs 2017, Perşembe Günü Saat 16:00

Başvurular 09:30-12:00 ve 13:30-16:00 saatleri arasında Z-22 veya Z-23 numaralı oda tarafından alınacaktır. Başvurular sahsen ve elden yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmemektedir.

Yukarıda belirtilen tarihten sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Farabi hakları sona erecektir.

Lütfen bütün belgelerinizi zımbalamadan 1 adet poşet dosya içerisinde teslim ediniz.

Not: 3-4-5 Mayıs tarihlerininde "Bilgilendirme Toplantısı (Oryantasyon)" yapılacaktır. Katılım zorunludur. Kesin tarih ve yer farabi.ibu.edu.tr adresinde duyurulacaktır.

Belgeler için lütfen aşağıdaki ek dosyaları bilgisayarınıza indiriniz.

Ekler:
Bu dosyayı indir (Aibü Öğrenci Beyannamesi.pdf)Aibü Öğrenci Beyannamesi[1 Adet]337 kB
Bu dosyayı indir (ogrencibasvuruformu2017-2018.doc)Öğrenci Başvuru Formu[2 adet]115 kB
Bu dosyayı indir (Öğrenim Protokolü.doc)Öğrenim Protokolü (Sadece 1. Sayfa)[(4 Güz+4 Bahar=8 adet) (Tıp 4 adet))]193 kB
Bu dosyayı indir (Örnek-Aibü Öğrenci Beyannamesi.pdf)Örnek Öğrenci Beyannamesi[ÖRNEKTİR]187 kB
Bu dosyayı indir (Örnek-Başvuru Formu.pdf)Örnek Başvuru Formu[ÖRNEKTİR]218 kB
Bu dosyayı indir (Örnek-Yükümlülük Sözleşmesi.pdf)Örnek Yükümlülük Sözleşmesi[ÖRNEKTİR]293 kB
Bu dosyayı indir (Yükümlülüksözleşmesi2017-2018.doc)Farabi Yükümlülük Sözleşmesi[1 Adet]66 kB

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Farabi Değişim Programı © 2017 Sayfa Başı