Aibü'den giden öğrenciler için aylık ödenen burs ödemeleri yapılmıştır. Kalan kısım olan % 30' luk burs ödemeleri Ağustos ayı sonunda gerçekleşecektir.

% 30 luk burs ödemeleri başarı durumunuza göre yapılacak olup, ödemeyi alabilmeniz için;

1. Nihai Rapor doldurmanız gerekmektedir. Bu raporu en geç  21 Nisan2017 tarihine kadar e-posta vasıtasıyla Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermelisiniz. Bu belge tarafımıza ulaştığında "ALINDI" diye bir mesaj tarafınıza ulaşacaktır.

(Nihai rapor bilgisayarınıza indirmek için linki tıklayınız)

2. Şu anda bulunduğunuz üniversite tarafından doldurulmuş "Katılım Belgesi" ofisimize ulaştırılmalıdır. (Bu belgeyi üniversite kendi de göndermek isteyebilir).

3. 2016-2017 Akademik yılı "Güz ve Bahar" dönemini kapsayan transkript belgesi ofisimize ulaştırılmalıdır. Transkriptte Güz ve Bahar notlarınızın her ikisininde olmasına dikkat ediniz. (Bu belgeyi üniversite kendisi de göndermek isteyebilir).

YAPILAN ÖDEMELER

1. Kasım 2016     = 1. Burs Ödemesi (Toplam 280 TL)

2. Aralık 2016      = 2. Burs Ödemesi (Toplam 280 TL)

3. Ocak 2017      = 3. Burs Ödemesi (Toplam 280 TL)

4. Şubat 2017     = 4. Burs Ödemesi (Toplam 280 TL)

Şu ana kadar 280 TL x 4 = 1120 TL burs almış bulunmaktasınız.

% 30 'luk burs ödemesi başarı oranınıza göre hesaplanıp 2017 Ağustos ayı sonunda ödenecektir.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Farabi Değişim Programı © 2017 Sayfa Başı