BAİBÜ'den Gidecek Öğrencilerin Yapması Gerekenler (2019-2020)

26 Nisan 2019
BAİBÜ'den Gidecek Öğrencilerin Yapması Gerekenler (2019-2020)

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden diğer üniversitelere gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeleri hazırlamalıdır.

***********************************************************************

1. Öğrenci Başvuru Formu (2 adet)
  2. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (1 adet)
  3. Öğrenci Öğrenim Protokolü (4 Adet Güz ve 4 adet Bahar Dönemi İçin=8 adet) (Bu formun sadece 1. sayfası doldurulacaktır, 2. Sayfada bulunan Ekle-Sil Belgesi doldurulmayacaktır) Tıp Fakültesi öğrencileri yıllık olarak öğrenim gördükleri için Güz ve Bahar dönemi birleşik olarak 4 adet Öğrenim Protokolü doldurulması yeterlidir.
  4. AİBÜ-Öğrenci Beyannamesi (1 adet)

*********************************************************************

-Bütün belgeler bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulmalıdır. El yazısı ile doldurulan belgeler kabul edilmeyecektir. (BAİBÜ-Öğrenci Beyannamesi hariç).

-Size yardımcı olması için aşağıda, ayrıca Örnek Doldurulmuş Yükümlülük Sözleşmesi AİBÜ-Öğrenci Beyannamesi ve Başvuru Formu bulunmaktadır.

-Belgelerde istenen fotoğraflar vesikalık olmalıdır. Teslim edilirken fotoğraflar ilgili formlara yapıştırılmış halde teslim edilmelidir.

Ofiste kesinlikle form doldurma ya da fotoğraf yapıştırma işlemi yapılmayacaktır.

-Bu belgelerde kendi imzalarınız ve Bölüm Farabi Koordinatörlerinin imzaları eksiksiz olmalı bu durumlara dikkat edilmelidir.

-Ders denklikleri yani Öğrenim Protokolleri kesinlikle Bölüm Farabi Koordinatörlerinizin bilgisi dahilinde hazırlanmalıdır.

-Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi'nde Banka Hesap Bilgilerinde, açtırılacak hesap kesinlikle ZİRAAT BANKASI hesabı olmalıdır. Daha önce Ziraat Bankası hesabı bulunanlar bu hesabı kullanabilir (Kyk Burs Hesabı, diğer Ziraat Bankası Hesapları, v.b.) Bu hesap size burs yatırılacak hesap olacaktır. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesinde yer alan "Banka Adı ve Şube Kodu" kısmı için şube kodunu bankanızdan öğreniniz. Örneğin kartınızı Bolu'dan almış olabilirsiniz ancak şubeniz farklı bir yer olabilir. Aynı şekilde IBAN No'nuzu eksiksiz yazmalısınız. (TR kısmı hariç 24 rakam olmalıdır).

Belge Teslimi İçin Son Tarih: 13 Mayıs 2019, Pazartesi  Günü Saat 12:00

Başvurular 09:30-12:00 ve 13:30-16:00 saatleri arasında Koordinatörlüğümüz Z-22 numaralı oda tarafından alınacaktır. Başvurular sahsen ve elden yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmemektedir.

Yukarıda belirtilen tarihten sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Farabi hakları sona erecektir.

Lütfen bütün belgelerinizi zımbalamadaniğnelemeden ve yıpratmadan 1 adet poşet dosya içerisinde teslim ediniz.

Not: 6 Mayıs 2019 tarihinde "Bilgilendirme Toplantısı (Oryantasyon)" yapılacaktır. Katılım zorunludur. Yer ve saat farabi.ibu.edu.tr adresinde duyurulacaktır. Bu nedenle öğrenim protokolünün doldurulması aşamasının Bilgilendirme Toplantısından sonraya bırakılmasında fayda vardır.

Not: Yukarıda doldurulması gereken formlar için aşağıda Örnek Olarak Doldurulmuş formlar bulabilirsiniz.Bu formlar sadece size yardımcı olması açısından eklenmiştir.

1. Örnek Öğrenci Beyannamesi

2. Örnek Başvuru Formu

3. Örnek Yükümlülük Sözleşmesi

DUYURULAR