Programı Tamamlayan "GELEN" Öğrencilerin Dikkatine

21 Mayıs 2018

Farabi Değişim Programı kapsamında 2017-2018 Akademik yılında diğer Üniversitelerden AİBÜ'ye gelerek eğitim-öğretimlerini tamamlayan misafir öğrenciler, final sınavlarını bitirdikten sonra aşağıdaki linkten indirebileceği "İlişik Kesme Belgesi'ni doldurup ilgili yerlere imzalattıktan sonra ofisimize teslim etmeleri gerekmektedir. Ancak bu işlemi final sınavlarınızdan sonra yapmaya dikkat ediniz. Çünkü bu işlem sırasında öğrenci kimlik kartlarınız iptal edilecektir.

İlişik kesme belgesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlişik Kesme Belgesinin çıktısını alıp sizinle ilgili yerleri doldurduktan sonra öncelikle "Kütüphane" ye sonra "Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı" na imzalatmalı daha sonra ofisimize teslim etmelisiniz.

İlişiğini kesmeden Üniversitemizden ayrılan öğrencilere Katılım Belgesi verilmeyecektir.

İlişik Kesme Belgesi doldurması gereken öğrencilerimizin isimleri aşağıda yer almaktadır.

ADI SOYADI FAKÜLTE/MYO/YO/ ENSTİTÜ
AHMET ONUR YAMAN ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
ALİ GÜVERCİN EĞİTİM FAKÜLTESİ
BERKAN TABAKOĞLU BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU